2011. szeptember 7., szerda

Kecskeméti János ajánlása

Miért jó a SZELA Gyümölcstermő Bibliaiskolája?


"Ez az iskola nem csak egy tudást, hanem egyfajta Bibliai életszemléletet, látást közvetít, hogy miért érdemes élni ezen a földön."


Kecskeméti János - Presbiter, Palánta Gyermek-Lélek-Mentő Ifjúsági misszionárius, evangélista

"Keresztény hitéletemben egy biztos alapvetést jelentett. 1991-ben végeztem el. Itt tanultam meg, mit jelent a gyakorlati kereszténység a Máté 28, 18-20 alapján. Mit jelent a mai világban Jézus Krisztus tanítványának lenni gyakorlati módon? A teológiai elméleti anyag mellett rengeteg gyakorlati képzésen/bevetésen vettem részt, melyek segítettek Krisztusban való hitemnek minél hatékonyabb megvallásában, felvállalásában. 
Ez az iskola nem csak egy tudást, hanem egyfajta Bibliai életszemléletet, látást közvetít, hogy miért érdemes élni ezen a földön. S valóban Jézus Krisztus tanítványaként az Ő országát, örömüzenetét képviselni ezen a földön - ez a legnagyobb megtiszteltetés. Ezért mindenkit csak bátorítani tudok, aki komolyan veszi, vagy komolyan akarja venni a 2 Korintus 5,18-19. szavait, ami arról szól, hogy mi Isten nagykövetei vagyunk a békéltetés szolgálatában - jöjjön, tanuljon és engedje, hogy Isten Szelleme átformálja a gondolkodásmódját, jellemét és életszemléletét. Amit ma teszek Isten országában (Iskolákkal, igazgatókkal való kapcsolattartás, gyermekmisszionáriusok munkájának előkészítése, bábmissziók munkájának előkészítése, karácsonyi, húsvéti bábmissziós időszakban) nagyban támaszkodik az itt tanultakra. Sőt! A Pünkösdi Teológiai Főiskolán is jó hasznát vettem a Gyümölcstermő Bibliaiskolán tanultaknak." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése