2018. június 19., kedd

Missziós Tábor Kapolcson

Missziós Tábor

Harcosokat, elkötelezett tanítványokat szeretnék hívni, akik 
a./ megerősítést és 
b./ kiképzést kapnak a Nagy Missziós Parancs betöltésére, és 
c./ akikkel együtt végezzük ott Isten munkáját:
aa./ evangélizálunk, 
bb./ imádkozunk az emberekért, és 
cc./ megtesszük, amit az Úr ránk bíz. 
.
2./ Mindenki saját költségén tud jönni - ami azt jelenti, hogy kezdj el imádkozni érte, és nézd meg a forrásokat, hol tud az Úr forrást támasztani neked, és vedd igénybe ezeket, a magad számára, a rád bízottak számára és a tábor egésze - a missziós bevetés - számára. Ez is a Nagy Missziós Parancs része, ahogy az Úr kirendeli a szükséges forrásokat. A hit által. Mert aki kér, az MIND kap, és aki keres, talál, és a zörgetőknek megnyittatik.
.
3./ Ha az Úr jelzi, és tudod, ott a helyed, GYERE. Nem baj, ha nincs még megfelelő kiképzésed, tapasztalatod, gyere, ott megnyered. A lényeg, hogy ADD MAGAD, légy készséges, hűséges és bátor, legalább eljönni, és ott az Úr minden szükségessel megáld téged - arra gondolok, hogy kipótolja, amiben úgy érzed, hiányos lennél, megáld, felken, betölt, megajándékoz, és alkalmassá tesz. Olyan mértékben, ahogy nem is gondolnád. Jó lesz. Nagyon. :)

A táborozás 4 különböző módon lehetséges. A lehetőségeket kódokkal láttuk el az átláthatóság érdekében. A következőképpen alakul: 

MT1. tábor teljes idejére, vagyis július 19-29., díja 30.000 Ft

MT2. Július 19-22., díja 12.000 Ft

MT3. Július 22-26., dija 15.000 Ft

MT4. Július 26-29., díja 12.000 Ft

Helyszín: Kapolcs - Művészetek Völgye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése