2018. június 25., hétfő

Benne lenni...

Az egyik elmúlt bábkonferencián Judit találkozott valakivel, akinek nagyon ismerős volt a neve... s az arca is... rákérdezett: melyik általános iskolába járt? S kiderült, hogy éveken át JUDIT volt a palántás tanítónője. Ő is ráismert Juditra. Nem gyönyörű? Ma már az Úré, s az AKKORI magvetés kikelt, és most már azon van, hogy ő is gyermekeket vezessen az Úr Jézushoz. :)
Nem gyönyörű BENNE LENNI abban a megmentő tervben, ami a gyermekeket elhozza az Úr Jézushoz? Ő az életét értük is odaadta, sőt, AKARJA, hogy a kisgyermekek halljanak az Isten országa üzenetéről, mert nyitott szívvel fogadják.
Nem gyönyörű BENNE LENNI, és megvalósítani azt, amit az Úr Jézus akar?
Miért ne lehetne, hogy te is megteszed ezt, mondjuk jövő szeptembertől, heti egy órában, egy, a közeledben levő általános iskolában? Délután, a napközi-időben elindíthatsz te is egy Palántás bibliai csoportot, és gyerekekkel találkozhatsz, rendszeresen, Isten Igéje körül, együtt imádkozhattok, és együtt láthatjátok meg az Úr csodáit.
Akarod?
Az on-line bibliaiskolán a saját időbeosztásodnak megfelelően tudsz tovább haladni - az augusztusi intenzív gyermektanító felkészítő iskolán pedig egy hét alatt gyakorlati, tapasztalati és elméleti, megalapozó ismereteket is szerezhetsz.
Eljössz?
Elkezded?

Várunk, mert a küldetést csak így, EGYÜTT tudjuk betölteni. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése